Vår personuppgiftspolicy

Categories:

Integritetsinformation och sekretesspolicy

Denna integritetsinformation gäller för den behandling av personuppgifter som genomförs av Skara Djursjukhus, i samband med att du besöker oss och är kund hos oss. Det är viktigt för oss att de används i enlighet med tillämpliga dataskyddslagar och dina förväntningar samt att vi är transparanta med vårt avseende. Du som kund har rättigheter enligt dataskyddsförordningen att veta hur vi hanterar dina personuppgifter, du kan även be att få de som inte längre är relevanta att bli borttagna.

Vilka uppgifter vi samlar in

1-      Kontaktuppgifter- inklusive namn, adress, telefonnummer eventuellt e-post

Era kontaktuppgifter sparas för att vi ska kunna följa upp vården av ert djur. Finna just era djur i våra register. Vi skickar årligen ut vaccinationspåminnelse till er per post, om ni inte vaccinerar om ert djur kommer inga fler påminnelser. 

2-      Identitetsuppgifter – Personnummer

Personnr används för att vi ska kunna skriva e-recept till era djur som ni kan hämta på apoteket. Vi kan även behöva det i kontakt med försäkringsbolag och vid eventuell fakturering. 

3-      Transaktionsuppgifter – Inköpshistorik 

Av skattemässiga skäl måste vi spara alla transaktioner i 7 år

4-      Uppgifter om kommunikation

Om ni ringer oss för konsultation brukar vi skriva in det i journalen om ditt djur har en pågående utredning/ alt behandling. Allt som journalförs är endast det som rör ert husdjur. De vi kan komma att dela dina personuppgifter med är försäkringsbolag, våra företag inom koncernen, Svenska Kennelklubben, SVERAK, Apotek samt de laboratorier era husdjurs prover skickas för analys.

Vi delar inga personuppgifter utanför EU/ ESS området.

Testamentsgåva till Skara Djursjukhus

Categories:

Siv Öhrnberg, Herrljunga hade uttryckt sin önskan i ett testamente.

Hennes kvarlåtenskap tillföll Skara Djursjukhus/smådjur.

Vår avsikt är att alla våra djursjukhus och kliniker skall utrustas med ett exklusivt hjälpmedel, Legasure, som används vid operativa ingrepp för snabbare och säkrare operationer.

Tacksamt tar vi emot gåvan och skall se till att fördelen kommer många djur tillgodo i hela västra götaland.