Krystian Szczudio

Krystian Szczudio, Leg. veterinär

 

 

 

 

 

 

portratt-002

Carola Hallin, Leg. Djursjuksköterska och Platschef

Carola har arbetat med narkoser och smådjurens tandhälsa sedan examen till Djursjukskötare 2006. Hon har flertalet vidareutbildningar inom akutsjukvård, intensivvård och tandvård. På fritiden spelar hon gärna golf eller åker skidor.

portratt-003

Linn Stenbom, Leg. Djursjuksköterska

Tog examen från Djursjukskötarprogrammet i Skara 2014 och har sedan dess jobbat på Skara Djursjukhus under föregående regi och Anicura Djursjukhuset i Jönköping. Linn är intresserad av akutsjukvård och anestesi och arbetar mest på operationsavdelningen och med stationärvårdspatienterna som är hos oss över dagen. Hemma har hon hunden Jazz och hästen Winnie.

portratt-004

Sara Thåst, Djurvårdare på utökad nivå

Sara är utbildad Djurvårdare och har arbetat med djursjukvård sedan 2011. Hon är intresserad av våra husdjurs beteenden och har utbildat sig vidare inom detta. Fritiden ägnas åt att träna hundarna Ebba och Stella.

skara_v2-001

Rosemarie Engvall, Leg. Djursjukskötare

Tog examen från Djursjukskötarprogrammet i Skara 2013 och har sedan dess jobbat på Skara Djursjukhus under föregående regi och Skövde Djurklinik. Rosemarie har vidareutbildat sig inom nutrition och är den du kan rådfråga gällande foder till ditt djur. Hemma har hon bengalkatten Sheila.