IMG_0259Louise

Louise Enhus, Leg. veterinär

Examinerades från Veterinäruniversitetet i Brno, i Tjeckien 2017. Har under utbildningen praktiserat på djursjukhus i Italien samt arbetat som sköterska under loven. Louise påbörjade sitt veterinära arbete hos distriktsveterinär i Skara och började arbeta på Skara Djursjukhus i november 2017.
Hennes specialintresse är kirurgi. På fritiden tycker Louise om att resa, träna och vara ute hos föräldrarna på landet. Hemma finns Ragdollkatten TaDa.

 

 

Elin

Elin Lundgren, Leg. veterinär

Examinerades från Veterinärprogrammet vid SLU i Uppsala 2018. Hon gick smådjursinriktning och arbetade som tillförordnad veterinär på Skövde Djurklinik sommaren 2017. Här på kliniken i Skara har hon jobbat som veterinär sedan december 2018.

 

 

 

 

 

Krystian Szczudio

Krystian Szczudio, Leg. veterinär

LouiseF

Louise Falsen, Leg. veterinär

portratt-002

Carola Hallin, Leg. Djursjuksköterska och Platschef

Carola har arbetat med narkoser och smådjurens tandhälsa sedan examen till Djursjukskötare 2006. Hon har flertalet vidareutbildningar inom akutsjukvård, intensivvård och tandvård. På fritiden spelar hon gärna golf eller åker skidor.

portratt-003

Linn Stenbom, Leg. Djursjuksköterska

Tog examen från Djursjukskötarprogrammet i Skara 2014 och har sedan dess jobbat på Skara Djursjukhus under föregående regi och Anicura Djursjukhuset i Jönköping. Linn är intresserad av akutsjukvård och anestesi och arbetar mest på operationsavdelningen och med stationärvårdspatienterna som är hos oss över dagen. Hemma har hon hunden Jazz och hästen Winnie.

portratt-004

Sara Thåst, Djurvårdare på utökad nivå

Sara är utbildad Djurvårdare och har arbetat med djursjukvård sedan 2011. Hon är intresserad av våra husdjurs beteenden och har utbildat sig vidare inom detta. Fritiden ägnas åt att träna hundarna Ebba och Stella.

lenaskara

Lena Ståhl, Leg. Djursjukskötare

Lena har lång erfarenhet av tandvård av hund och katt. Detta är hennes största intresse och hon har vidareutbildat sig via ett flertal kurser.
Hemma finns devon rex katten Agneta, huskatten Britta, pekingesen Doris och hennes två westernhästar Freja och Idun.